CRISTI-STIL SRL –  companie fondată în 2011, suntem o echipă specializată în furnizarea de materii prime și accesorii esențiale pentru producția de mobilă. Selectăm cu atenție și aducem în țară produse de încredere din Turcia, Italia, România, Ucraina, Belarus și China, satisfăcând cerințele și gusturile sofisticate ale clienților noștri.

În magazinul nostru, vă punem la dispoziție o gamă variată de produse de la somiere de lux până la opțiuni mai accesibile și practice. Pe lângă acestea, vă oferim și alte articole esențiale: fetru, spumă poliuretanică, țesături pentru saltele și țesături impermeabile, etc.

Noi oferim produse superioare la prețuri accesibile, garantând că fiecare client se simte complet satisfăcut. Prioritățile noastre includ nu doar satisfacerea nevoilor, ci și depășirea așteptărilor clienților.

Pe site-ul nostru, veți descoperi o gamă diversă și vastă de materiale și accesorii pentru mobilă. Suntem întotdeauna disponibili să vă furnizăm informațiile necesare și să vă oferim sprijinul nostru. De asemenea, credem în construirea unor relații de lungă durată bazate pe încredere și profesionalism.